3 MART 2014 - PAZARTESİ

Hayat bilgisi dersinde ailemizde demokrasi konusunu işledik, ev içinde alınan kararların ortak alındığını vurguladık, çalışma kitabından etkinliği yaptık. Ders kitabında sayfa 99'u birlikte yapabilirsiniz.

Türkçe dersinde yeni parçaya geçtik, Göçmen Kedi parçasını evde okursa sınıf içinde uyuma faydası olur. Ders kitabında parçanın etkinliğinde anahtar sözcük vererek bir hikaye yaratmalarını istedik, bazı öğrencilerimiz çok başarılı oldular. Yazım hatalarını hatırlattık evde üstünde durabilirsiniz.

Yardımcı matematik kitabımızdan toplama işlemini tekrar ettik. Toplanan ve toplam kavramlarını hatırlattık. Evde bu kavramlar üstünde durabilirsiniz.

öğrencilerimiz canavar etkinliği yaptılar. Kes-yapıştır etkinliğini sınıf kapımıza astık.

Son dersi okumaya ayırdık. Kitaplarını değiştirdik, yeni 2 kitap verdik, her gün birini okumalıdır, çarşamba günü tekrar değiştireceğiz. Mutlaka kitabı anlattırın, sorular sorun, öğrencimize soru sordurun. Hikaye karakterlerinin özelliklerini anlattırabilirsiniz.


KURS: Toplama işleminin üstünde kurs için son kez durduk bu hafta kurs konumuzu değiştireceğiz. Kursta BURADA ve BURADA ki etkinlikleri vererek dersimizi işledik. Kurs ikinci ders hayat bilgisinde BURADA ki etkinliği yaptık.