26 ARALIK 2013 / PERŞEMBE

u sesi tekrar kitapçığımızı dağıttık, kitapçık üzerinden tekrarlarımızı yaptık. Kitapçığın sayfalarını BURADAN indirebilirsiniz. Lamba ömrünü tamamlayan projeksiyonumuzu değiştirmiştik, görüntüyü tahtaya tam oturtmak için projeksiyonumuzu öne almaya çalıştık, bir velimiz matkap getirdi fakat matkap tavanı delmeye yeterli olmayınca elektrikçi çağırmak zorunda kaldık. 
Matematikte tartma konusuna devam ettik. Eve bu konu ile ilgili bir etkinlik gönderdim. Eve bir de ev yapma etkinliği gönderdim, yapılan evin içine küçük bir hediye konarak hediye kutusu yapılabilir, yapıştırıcı kullanmadan yapılabilir. Bu etkinliği çocuğunuzla birlikte yaparak vakit geçirebilirsiniz. Evi BURADAN indirebilirsiniz.

Etkinlik olarak bir tavşan yaptık, yapıştırıcı kullanmadan tavşanı oluşturduk. yaptığımız tavşanı BURADAN indirebilirsiniz.

Gönderdiğimiz kitapçıkta kalan kısımlar evde bol bol okutulmalıdır, u sesine geri dönmeyeceğiz, öğrenciniz de u sesi ile ilgili eksiklikler sezerseniz kitapçığı kullanarak tekrar yaptırabilirsiniz.
Matematik ödevi aşağıdadır.
YARIN K HARFİNE GEÇİYORUZ