25 ARALIK 2013 / ÇARŞAMBA

U sesine giriş yaptık, sezdirme-hece-kelime-cümle çalışmalarını yaptık. 5 numaralı kitapçıkta u harfi ile ilgili etkinlikleri bitirdik.

Matematik dersinde sayılarla ilgili konumuzu tekrar ettik. Ders kitabından tartma konusunu işledik. Yarın  tartma konusuna devam edeceğiz, her seste verdiğimiz tekrar kitapçıklarından birini u harfi için de vereceğiz, kitapçığı sınıfımızda işleyeceğiz, bir kısmını eve göndereceğiz. Sesli harfleri daha kolay kavradıkları için cuma günü k sesine geçeceğiz.
Etkinlik dersinde bir at yaptık :) Yaptığımız etkinliği BURADAN indirebilirsiniz. Öğrencilerimizin neredeyse tamamı kendi başına etkinliği tamamlayabildi. Bir kısmı tamamlamakta zorlansa da yardım etmeden kendilerinin tamamlamasını istedim. Sınıfta kullandığımız etkinliklerin benzerlerini BURADAN bulabilir, evde çocuklarınızla yapabilirsiniz.
Eve gönderdiğimiz ödev aslında elimizdeki kitapta yaptığımız etkinliğin aynısı, öğrencilerimiz yapabildikçe motive oluyor, kursta bu etkinliği biraz daha kolay yaptılar. Kursun son dersinde son on dakika kalan zamanı yarın vereceğimiz tartma etkinliğinden vererek tamamladık.

Bu gün yaptığımız etkinlikler/ödev ve yarın vereceğimiz kitapçıktaki sayfaları BURADAN indirebilirsiniz.
Çok yorulursak biraz dans etmeyi hak ediyoruz :)