20 ARALIK 2013 / CUMA

Zambak yayınları Okuma Yazma Öğreniyorum ders kitabımızda sayfa 50'ye kadar eksik kalan kısımlar tekrar amaçlı hafta sonu evde yaptırılabilir.

M sesi ile ilgili etkinliklere devam ettik, ders kitabından etkinlikleri tamamladık. Pazartesi ve salı günü genel tekrarlar ve değerlendirme çalışmalarımızı yapacağız.
Öğrencilerimiz bir saat toplantı salonunda ki video gösterisini izlediler. Bu gün verdiğimiz etkinliklerden ikisinin yarım sayfasını yetiştiremedik isteyen velilerimiz bunları evde tamamlayabilir.

2 tane kitapçık gönderdik. Birisi okuma metinlerini olduğu bir kitapçık, sınıfta bu kitapçığı öğrencilerimizle birlikte okuduk. Kitapçık içinde "oku" gibi henüz öğrenmediğimiz bir kaç kelime var, sesli harfleri sezdirmek için kitapçıkta hecelerin içinde koyduk. Kitapçık yazdırılmayacak, boş vakitlerinde okuyabilir, tekrar için üzerinde durulabilir. 

Diğer kitapçık ödev kitapçığımız. Şubat sonuna kadar öğrencilerimizle daha yoğun birebir ilgilenilmelidir. Dönem başında uyum sorunu yaşayan bazı öğrencilerimiz ailelerinin desteği ile sınıfa ve yaşadığı sürece uyum sağlayarak okul hayatına iyi bir başlangıç yapabildiler. Öğrencimizle anne ve baba birebir ilgilenmelidir.

BU GÜN VERDİĞİMİZ ETKİNLİKLERİN BİR KISMINI BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ.